Als cosmeticafabrikant of -distributeur wordt u geconfronteerd met diverse regulations. Wanneer u in de EU cosmetische producten wilt verkopen, dient u te voldoen aan de huidig geldende Cosmetic Products Regulation (EC) No 1223/2009.

 

 

Thewa Innovation biedt de onderstaande diensten:

  • regulatory consulting,
  • safety assessment,
  • productinformatie dossier,
  • CPNP notificatie,
  • innovatieve formule ontwikkeling,
  • formuleverbetering van bestaande producten

Wij beschikken over de nodige kwalificaties, expertise en ervaring in chemie en zijn gespecialiseerd in cosmetische wetenschap, wat een groot aantal van onze cliënten heeft geholpen om zowel unieke formules te creëren als te voldoen aan de regulatory compliance. Wij doen ons werk kosteneffectief en in de kortst mogelijke tijd.

De kennis die wij hebben vergaard in de aflgelopen jaren zorgt ervoor dat wij de interactie tussen de huid en de productingrediënten snel kunnen identificeren. Om u in staat te stellen uw zakelijke activiteiten voort te zetten zonder zich zorgen te maken over de uitdagingen waar u voor wordt gesteld door regulatory aanpassingen en/of wetenschappelijke ontwikkelingen, staat ons team met vele capaciteiten klaar om u correct en tijdig te ondersteunen.

Onze cliënten profiteren van ons professionalisme en onze efficiency. Dit geeft hen de ruimte zich te richten op inkomstenverwervende activiteiten, terwijl wij de regulatory issues voor onze rekening nemen.


Neem gerust contact met ons op (klik) zodat wij meteen kunnen starten met u te ondersteunen.